A ClockBox – Csináld magad! reklámóra megérkezett Magyarországra!

A Halhatatlan Órásmesterek Társasága egy nemzetközi szabadalmakkal védett világújdonság, a ClockBox kizárólagos jogú magyarországi forgalmazását kezdte meg az év elején.

A ClockBox egy órásmester és egy formatervező által közösen kidolgozott ötlet, mely a reklámóra fogalmát új dimenzióba helyezi. Összerakása mindössze 20 percet igényel (FUN kivitel), mégis mindenkinek nagy élmény betekintést nyerni az órások mesterségébe.
A ClockBox tulajdonképpen egy férfi kvarcóra, melyet nem készen, hanem az összeépíthető modellekhez hasonlóan egy készletben kap, vagy vásárol meg az ügyfél. Az óra jelenleg két nehézségi fokozatban áll az ügyfelek rendelkezésére: a FUN csomagban a számlap és a mutatók már fel vannak szerelve a szerkezetre, így az összeépítés mindössze mintegy 20 percet vesz igénybe és gyakorlatilag bárki sikerrel el tudja végezni.

A PRO csomagban a szerkezet, a számlap és a mutatók sincsenek összeszerelve, így ez a doboz kissé több kézügyességet és türelmet igényel. Természetesen mindkét készlet tartalmazza az óra összeszereléséhez szükséges összes szerszámot, valamint egy részletes, ábrákkal is rendelkező összeépítési leírást.

A ClockBox egyik megjelenési formája a gyári alapkivitel (FUN és PRO készletben), melynek a számlapja a gyári formatervező által megálmodott kivitelben kerül a dobozokba. Ez a típus az óraszaküzletekben és más, például ajándéktárgyakat forgalmazó szakboltokban kerül értékesítésre.

A ClockBox másik formája az egyedi tervezésű reklámóra, melynél a számlap, az óratok, a bőrszíj és a doboz megjelenését a megrendelő kívánsága határozza meg. Már 50 db-os mennyiség esetén is tudjuk teljesíteni az egyedi elképzeléseket, de gazdaságossági szempontból a 100 db-ot meghaladó megrendelések lényegesen optimálisabbak. Az egyedi órák is rendelhetők mindkét nehézségi fokozatban (FUN és PRO), természetesen vegyesen is. A ClockBox reklámórát elsősorban a pontosságot, a magas műszaki színvonalat és az egyediséget képviselő cégek számára ajánljuk, de kiválóan alkalmas a do-it-yourself és a smart-buy életstílus képviseletére is.

A ClockBox előnyei:

a számlap és a doboz szabadon tervezhető
– az átlátszó óratok lakkozható, a szíj színe változtatható
– már 50 db-tól egyedi megrendelés lehetséges
két nehézségi fokozatban létezik (FUN és PRO)
– az összeszerelés mindössze 20 perc (FUN)
– tulajdonosa büszkén viseli („ÉN CSINÁLTAM!!!”)
svájci óraszerkezet, minőségi alkatrészek, eredeti bőr szíj
megrendelési idő 6 – 8 hét
– dupla-CD formátumú dobozban
mindössze 12.990 Ft (db-szám függő kedvezmények)

Bármilyen felmerülő kérdés esetén, vagy ha szeretné élőben is megnézni a ClockBox-ot, hívja a 06-20-9-25-30-35-ös hotline telefonszámot.

A már elkészült magyarországi céges reklámóra projektek (nem stúdiófotók):

_

_

_

_

_

_

Külföldi referenciák:

_

_

_

 

2 Responses to Clockbox

 1. Anfrage says:

  Hallo Hr. Gyula Csocsán,
  wir kennnen uns aus Österreich / St.Valentin.
  Wir hatten eine Geschäftsbeziehung mit der Clockbox.
  Und der Grund warum ich Sie suche ist folgender:
  Ich suche einen Agenten in Ungarn für einen Großhandel, deshalb würde ich gerne mit Ihnen darüber sprechen.
  Schöne Grüße aus Österreich
  Mario lehenbauer
  Tel: +43 699 11050202
  Mail:office@punkt1.at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *